Warmtepompen Zandhoven

Warmtepompen Zandhoven

Graag uw woning verwarmen met hernieuwbare energie i.p.v. fossiele brandstoffen?

Een warmtepomp haalt energie gratis uit de natuur. 

Warmtepompen Zandhoven

Warmtepomp in Zandhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren warmtepomp installateur in regio Zandhoven? Dan bent u aan het juiste adres!

Wij zijn als "installateur warmtepompen" met meer dan 19 jaar ervaring de geschikte vakmannen om advies aan te vragen. Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Het plaatsen van een warmtepomp is een kolfje naar onze hand. Wij zorgen dan ook voor een perfecte plaatsing van een warmtepomp installatie in jouw woning en we werken uitsluitend met A-merken.

Wij leveren uitstekend werk, dat kunnen we met trots zeggen en onze vele tevreden klanten kunnen dit beamen!

Behalve in Zandhoven, in welke regio’s zijn we nog werkzaam?

Onze thuisbasis is Herentals, uit jouw buurt, hierdoor zijn we niet allee actief in Zandhoven, maar ook in de Kempen, regio Antwerpen, een klein stukje Limburg en we komen ook in Vlaams-Brabant: ...

Wil je meer weten over ons?

Ontstaan in 2004 met reeds vele jaren ervaring op de teller. Bij JN Technics hebben we jarenlange ervaring in de koeling, airco- en warmtepompindustrie en we zijn trots op onze deskundigheid en professionaliteit.

We geloven in een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met onze dienstverlening. Bewijs hiervan zijn onze vele positieve Google reviews.

Maak kennis met ons, op onze over ons pagina.

Warmtepompen Zandhoven

Warmtepompen Zandhoven

In Zandhoven zijn er tal van warmtepomp installateurs die uiteenlopende soorten warmtepompen kunnen plaatsen.

Het is belangrijk om een installateur te kiezen met de juiste ervaring en expertise, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve installatie en een optimaal rendement van uw warmtepompsysteem.

Soorten warmtepompen: er zijn verschillende systemen. Welke warmtepomp kiezen?

Er zijn verschillende soorten warmtepompen beschikbaar op de markt. Welke pomp is het meest geschikt?

De keuze voor een bepaald type pomp hangt af van uw woning, de beschikbare ruimte en uw energiebehoefte.

Enkele van de meest voorkomende soorten warmtepompen zijn:

Lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepompen onttrekken met een buitenunit warmte aan de lucht en voeren die via een watercircuit naar je warmteafgiftesysteem om het water in uw verwarmingssysteem te verwarmen.

Dit verwarmde water kan vervolgens worden gebruikt om uw woning te verwarmen via radiatoren of vloerverwarming.

Lucht-water warmtepompen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en kunnen aangesloten worden op bestaande verwarmingssystemen.

Voordelen van lucht-water warmtepompen:

 • Energiezuinig: Lucht-water warmtepompen hebben een hoog rendement en kunnen tot 75% besparen op uw energieverbruik in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.

 • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van hernieuwbare energie uit de buitenlucht, dragen lucht-water warmtepompen bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

 • Combinatie met zonnepanelen: Lucht-water warmtepompen kunnen worden gecombineerd met zonnepanelen voor een nog hogere energiebesparing.

Lucht-lucht warmtepomp

Lucht-lucht warmtepompen werken volgens hetzelfde principe als lucht-water warmtepompen, maar in plaats van water te verwarmen, verwarmen ze de lucht direct.

Een lucht/lucht warmtepomp bestaat altijd uit een buiten- unit en één of meerdere binnenunits, ook wel afgiftesystemen genoemd. De warme lucht wordt vervolgens door uw woning verspreid via één of meerdere binnenunits.

Lucht-lucht warmtepompen zijn vooral geschikt voor woningen zonder centrale verwarming en kunnen ook dienen als airconditioning tijdens de zomermaanden.

Voordelen van lucht-lucht warmtepompen:

 • Snelle opwarming: Lucht-lucht warmtepompen verwarmen de lucht snel en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

 • Energiebesparing: Lucht-lucht warmtepompen zijn energiezuinig en kunnen tot 50% besparen op uw energieverbruik in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.

 • Koelen en verwarmen: Lucht-lucht warmtepompen kunnen zowel verwarmen als koelen, waardoor ze het hele jaar door voor comfort zorgen.

JN Technics helpt u graag bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning en zorgt voor een professionele installatie van uw lucht-water of lucht-lucht warmtepompsysteem.

Contacteer ons vrijblijvend voor professioneel advies.

Is er op vlak van sanitair een een verschil tussen een warmtepomp en een warmtepompboiler?

Terwijl een warmtepomp zowel verantwoordelijk is voor verwarming en/of koeling als voor het opwarmen van sanitair water, heeft een warmtepompboiler uitsluitend de taak om sanitair water te verwarmen.

Mitsubishi en Daikin warmtepomp plaatsen

Als u overweegt om een Mitsubishi warmtepomp of Daikin warmtepomp te laten plaatsen, dan is JN Technics de ideale partner voor uw project.

Onze ervaren firma heeft zich gespecialiseerd in de installatie van deze toonaangevende merken en kan u begeleiden bij het kiezen en plaatsen van de juiste warmtepomp voor uw woning.

Mitsubishi en Daikin staan bekend om hun kwalitatieve en energiezuinige warmtepompen. Een belangrijk aspect van deze energiezuinigheid & het verbruik is de compressor, het onderdeel van de warmtepomp dat de grootste energieverbruiker is.

Dankzij geavanceerde technologieën die in de compressoren van Mitsubishi en Daikin warmtepompen worden toegepast, wordt dit energieverbruik aanzienlijk verminderd, wat leidt tot extra energiebesparingen.

Warmtepomp installateur Zandhoven

Het kiezen van de juiste warmtepomp installateur is een cruciale stap bij het investeren in een warmtepompsysteem.

In regio Zandhoven zijn er verschillende installateurs van warmtepompen, waaronder JN Technics. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Daikin en Mitsubishi warmtepompen, waaronder lucht-water en lucht-lucht systemen.

Bij het zoeken naar een geschikte installateur in de regio Zandhoven, is het belangrijk om te letten op ervaring, vakmanschap en goede referenties. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij verschillende installateurs om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden en prijzen.

Warmtepompen in nieuwbouw- en renovatieprojecten

Warmtepompen zijn geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

In nieuwbouwwoningen kunnen warmtepompen eenvoudig worden geïntegreerd in het ontwerp, met aandacht voor optimale isolatie en een laag E-peil. 

Bij renovatieprojecten is het belangrijk om de bestaande verwarmingsinstallatie en isolatie te beoordelen om te bepalen welk type warmtepomp het beste past bij de woning.

In beide situaties is het raadzaam om een ervaren installateur, zoals JN Technics, te raadplegen voor advies en een vrijblijvende offerte.

Bij het investeren in een warmtepomp is het essentieel om de juiste keuze te maken voor uw woning en situatie. Een betrouwbare installateur kan u begeleiden bij het kiezen van het juiste type warmtepomp, het bepalen van de kostprijs en het inschatten van de terugverdientijd.

Met een professioneel geplaatste warmtepomp kunt u profiteren van een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing voor uw woning in Zandhoven.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een verwarmingssysteem dat de voordelen van een traditionele verwarmingsketel op gas combineert met die van een warmtepomp.

Een hybride warmtepomp maakt automatisch de schakel tussen de pomp en de verwarmingsketel.

Daarnaast is het ook mogelijk om te combineren met een airco, ventilatie of zonnepanelen .

De kostprijs, rendement en terugverdientijd

De kostprijs van een warmtepomp hangt af van het type warmtepomp, het merk (zoals Daikin of Mitsubishi) en de complexiteit van de installatie.

Over het algemeen zijn lucht-water en lucht-lucht warmtepompen minder duur dan geothermische warmtepompen, die grondboringen vereisen.

De terugverdientijd van warmtepompen is afhankelijk van het energieverbruik, de energiebesparing en eventuele subsidies. In veel gevallen kan de investering in een energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepomp binnen 7 tot 15 jaar worden terugverdiend.

Door te kiezen voor een combinatie met vloerverwarming kan de terugverdientijd verder worden verkort. Dit is dan ook meestal de beste keuze.

Beschikbare premies in jouw gemeente in 2023

Een premie bepaalt mee de terugverdientijd, kijk daarom altijd goed na of u in aanmerking komt. U wilt de prijs natuurlijk zo laag mogelijk. Afhankelijk van het type pomp kan u aanspraak maken op de "Verbouwpremie".

Hiermee kan u een aanzienlijke som geld recupereren. Het is iets dat we als installateur natuurlijk alleen maar aanmoedigen. 

Kijk voor meer informatie & alle voorwaarden op:

https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-en-belastingvoordelen/mijn-verbouwpremie/mijn-verbouwpremie-voor-warmtepomp

Neem vrijblijvend contact op voor offertes regio Zandhoven

Na het lezen van de tekst is het duidelijk: als u op zoek bent naar meer informatie omtrent warmtepompen in omgeving Zandhoven.

Op internet kan u een overzicht van alle installateurs vinden, maar de beste installateur is JN Technics:

 1. Gratis advies op maat

 2. Zelfwerkend zaakvoerder

 3. Meer dan 19 jaar ervaring

 4. Meer dan 1000 succesvolle installaties 

 5. Alleen maar tevreden klanten (zie ons Google reviews)

Vragen? neem contact met ons op