Over Ons

Over Ons

Ontstaan in 2004 met reeds vele jaren ervaring op de teller. Bij JN Technics hebben we jarenlange ervaring in de koeling, airco- en warmtepompindustrie en we zijn trots op onze deskundigheid en professionaliteit

Over Ons

JN Technics

Ontstaan in 2004 met reeds vele jaren ervaring op de teller. Bij JN Technics hebben we jarenlange ervaring in de koeling, airco- en warmtepompindustrie en we zijn trots op onze deskundigheid en professionaliteit.

Onze missie is om u de beste service en kwaliteit te bieden en u te helpen bij het vinden van de juiste airco, CV gasketel- of warmtepompinstallatie voor uw behoeften en budget.

De zelfwerkende zaakvoerder Johan is een ervaren technici die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. 

We werken met hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat uw installatie lang meegaat en goed presteert.

U kan op ons rekenen voor: 

Onze kwalificaties 

Ga voor zekerheid en kies daarom altijd voor een professionele verwarmingsinstallateur:

  • Gecertificeerd installateur RESCert (officieel certificaat van bekwaamheid)

  • Gediplomeerd installateur-service

Elke klant is uniek

Bij JN Technics begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden we oplossingen op maat die perfect passen bij uw situatie.

Of u nu op zoek bent naar een airco-installatie voor uw huis, een warmtepomp voor uw bedrijf of vloerverwarming voor uw woonkamer,

Problemen? Die lossen we snel op!

Naast installatie bieden we ook onderhoud en herstellingen aan om ervoor te zorgen dat uw airco of warmtepomp optimaal blijft werken en dat eventuele problemen snel worden opgelost. 

Klanttevredenheid, daar is ons bedrijf op gebouwd

We geloven in een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met onze dienstverlening. Bewijs hiervan zijn onze vele positieve Google reviews.


Over Ons

Duurzaam, ecologisch en energiebesparend

Bij JN Technics hechten we veel belang aan duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Onze airco- en warmtepompinstallaties zijn ontworpen om efficiënt te werken en uw energierekening te verlagen, terwijl ze tegelijkertijd helpen de CO2-uitstoot te verminderen.

Bekijk hier enkele van onze realisaties.

In welke regio’s werken wij?

Onze thuisbasis is Herentals, hierdoor zijn we actief in de Kempen t.e.m. voor Antwerpen stad (Mechelen, Edegem, Kontich, Wijnegem, Schoten, …), een klein stukje Limburg (Lummen, Beringen en Heusden-Zolder) en we komen ook in Vlaams-Brabant t.e.m. in Diest & Aarschot.

Gratis offerte

Kortom, bij JN Technics bent u verzekerd van de beste service, kwaliteit en deskundigheid op het gebied van groene energie zoals airco- en warmtepompinstallaties en -onderhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Ons

Vragen? neem contact met ons op