top of page

Verwarming op gas in Herentals, Geel, Mol, Olen, Grobbendonk en verder

Onderhoud van een Vaillant gasketel in Herentals

Onderhoud en herstelling van gasketels en gascondensatieketels

Het onderhoud van uw gasketel of gascondensatieketel is om de twee jaar verplicht. Bovendien zorgt een goed onderhouden CV verwarming voor een beter rendement en een langere levensduur van uw gasketel. JNTechnics is gespecialiseerd in herstellingen en het onderhoud van gasketels en gascondensatieketels in Herentals, Geel, Mol, Olen, Grobbendonk en elders in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. 

Button verwarming

Topservice in verwarming op gas

Kiest u voor kwaliteit, afwerking en een goede service? Dan zit u goed bij JNTechnics. Ik heb het G1 erkenningsnummer en heb opleiding gevolg bij de fabrikant. Ik werk met topmerken in gasketels zoals VaillantBuderusJunkers, Bosch en andere kwaliteitsmerken. Naast gasketels en gascondensatieketels kan u bij JNTechnics in Herentals ook terecht voor het verwarmen van uw woning of sanitair warm water met een warmtepomp. Ook voor koeling door de installatie van airco bent u goed bij ons. 

EEN HERSTELLING OF ONDERHOUD VAN UW GASKETEL? CONTACTEER JNTECHNICS UIT HERENTALS VOOR MEER INFO OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

bottom of page